Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τiramisu




Υλικά

2 πακέτα μπισκότα savayar

300 gr philadelphia
500 gr κρέμα γάλακτος


1 κούπα ζάχαρη

2 κρόκους αυγών

1/2 φλιτζανάκι ελληνικού καφέ λικέρ ή κονιάκ

λίγο κακάο από πάνω

1 κ.σ. nescafe



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπωλ χτυπάμε την κρέμα το Philadelphia και την άχνη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το κονιάκ. Γίνονται κρέμα. Βάζουμε σε ένα πυρέξ μια στρώση savayar. Βράζουμε λίγο νερό με μία κουταλιά της σούπας nescafe και τα περιχύνουμε. Βάζουμε μία στρώση κρέμα και ξανά savayar. Τα περιχύνουμε και αυτά και από πάνω βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα. Με ένα σουρωτήρι τσαγιού πασπαλίζουμε με λίγο κακάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου